1972 – Alwin Sterk

Alewijn (Alwin) Sterk
Geboortedatum: 04-10-1951
Lengte:170 cm
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Geslacht: Man
Vermist sinds: 24-04-1972
Vermist uit: Amsterdam

Omstandigheden:

Sterk is 1.70 meter lang en hij had in 1972, toen hij voor het laatst is gezien, blond haar. Hij verkeerde in het alternatieve circuit, deed vrijwilligerswerk en woonde in Amsterdam. Hij had zich opgegeven voor de sociale academie in de hoofdstad.

Op een ochtend zat er bij de post van Alwins ouders een witte correspondentiekaart. Er stonden twee zinnen op geschreven: “Hierbij deel ik jullie mede dat ik uit het ‘normale’ leven verdwenen ben. Ik verzoek jullie geen moeite te doen om mij op te sporen.” Daaronder een hartje en de naam van de afzender: Alwin. Er is nooit meer een teken van leven gekomen van Alwin. Dat ‘normale leven’ kan betekenen dat Alwin bijvoorbeeld in de anonimiteit is verdwenen en is gaan zwerven, maar het is ook mogelijk dat Alwin een einde aan zijn ‘aardse’ leven heeft gemaakt.

Enkele jaren geleden is zijn DNA nog veiliggesteld (via een sluitrand van een enveloppe waaraan hij had gelikt). Ook is een zogeheten Gele Hoek gemaakt, een internationaal vermissingsdocument. Beide middelen leidden tot niets.

Weet u meer?

Informatie over deze zaak kunt u delen met de Politie, via ons tipformulier, of via email (via http://anonymouse.org/anonemail.html kan dit volledig anoniem)

 

Deel dit via:
Terug